top of page
Герб 2015.png

СУМСЬКЕ   ОБЛАСНЕ   КОМУНАЛЬНЕ АГРОЛІСОГОСПОДАРСЬКЕ    ПІДПРИЄМСТВО                      "СУМИОБЛАГРОЛIС "

Відзначення найкращих працівників ОКАП «Сумиоблагроліс»


Напередодні Дня працівників лісу віншували кращих з кращих лісівниківкомунального підприємства Сумської обласної ради «Сумиоблагроліс».

Від імені обласних парламентарів їх вітав із професійним святом голова обласної ради Володимир Токар.

- Хочу подякувати за ваш самовідданий труд, любов до лісу, за відродження і збереження природи, - сказав, звертаючись до присутніх, Володимир Миколайович.

Дуже показово, що саме працівники «Сумиоблагролісу» є одними з найбільших і сумлінних платників податків в обласний бюджет, при чому більше запланованих показників. Тільки за перше півріччя нинішнього року підприємство отримано дохід понад сто мільйонів грн.А чистий прибуток склав 960тис. грн.До бюджетів усіх рівнів сплачено 40 млн грн. Нині в цілому на підприємстві зареєстровано трохи більше 1000 працюючих.

Про успіхи діяльності підприємства розповів генеральний директор Олександр Зорін. Але, як зауважив Володимир Токар, хотілося, звичайно, аби середня зарплата на підприємстві, яка на сьогодні складає 7 тисяч грн, була більшою. Він упевнений, що вона неодмінно зростатиме, адже сумські лісівники працювати уміють. Обласна рада й надалі опікуватиме людей праці.

- Знаємо ваші проблеми, розуміємо складність роботи, але готові допомагати, тож пам’ятайте, шановні лісівники, що обласна рада є вашим надійним партнером у всіх ваших починаннях, - додала, вітаючи сьогоднішніх іменинників, заступник голови обласної ради Тетяна Головко. – Пишаємося вашими перемогами!

Благородна праця лісівників - серед найбільш шанованих професій, її вибирають люди, які безмежно люблять природу, володіють почуттям величезної відповідальності за збереження і примноження краси рідної землі. Дбайливе ставлення до лісу, як до безцінного національного надбання – обов’язок не тільки професіоналів, а й суспільства, тому що це природне багатство служить усім людям. Про це говорили всі виступаючі, зокрема депутати обласної ради - начальник управління майном обласної ради Дмитро Нагорний та заступник генерального директора КП «Сумиоблагроліс» Олександр Будник. Вони наголосили на тому, що лісівники й обласна рада – одна велика команда і що в майбутньому тісніше гуртуватимуться для виконання амбітних завдань.

- Ще раз хочу подякувати за роботу вам, представникам лісової галузі – фахівцям високої кваліфікації, відданим своїй справі людям, які сумлінно виконують свій обов’язок. Зичу міцного здоров’я, удачі, добробуту, фінансового благополуччя й гарного свята!- сказав голова обласної ради, нагороджуючи групу передовиків підприємства відзнаками обласної ради за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток лісового господарства Сумщини. Грамоту обласної ради отримала головний бухгалтер дочірнього підприємства «Краснопільський агролісгосп» Тетяна Чепусенко. Цінний подарунок – годинник з логотипом обласного парламенту - відтепер матимуть директор дочірнього підприємства «Краснопільський агролісгосп» Сергій Малюк та директор дочірнього підприємства «Роменський агролісгосп» Максим Бердюгов.

Володимир Токар вручив Подяки Сумської обласної ради провідному юрисконсульту Юлії Пімоненко та провідному інженеру з лісових культур Сумського обласного комунального агролісогосподарського підприємства «Сумиоблагроліс» Марині Коваленко.

Грамоти винуватці свята отримали й від управління майном обласної ради, Сумського обласного комунального агролісогосподарського підприємства «Сумиоблагроліс».

Тільки завдяки невтомній і самовідданій роботі лісівники Сумщини постійно виконують великий обсяг робіт зі створення та відновлення лісових насаджень, зберігають кращі породи дерев, раціонально використовують природні ресурси. Тож нехай збувається все задумане!

Останні новини
Останні новини, подробиці
Архів
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page