top of page
Герб 2015.png

СУМСЬКЕ   ОБЛАСНЕ   КОМУНАЛЬНЕ АГРОЛІСОГОСПОДАРСЬКЕ    ПІДПРИЄМСТВО                      "СУМИОБЛАГРОЛIС "

Про початок пожежонебезпечного періоду по ОКАП "Сумиоблагроліс"


Ось і настала довгоочікувана для багатьох пора року – весна. Ця чарівна пора, коли пробуджується рослинність навкруги, так і манить нас до лісу на веселі пікніки в хорошому дружньому товаристві. І кожному, мабуть, хочеться, щоб куточок лісу, який ми обираємо для відпочинку, був мальовничим, незасміченим, не спаплюженим людською неповагою до природи. І дбати про це треба кожному, хто хоче відпочити душею і тілом на свіжому повітрі.

Лісові пожежі були і є найбільшим лихом для лісу. За лічені хвилини вони можуть знищити або пошкодити лісові насадження, що вирощувалися десятиріччями.

З метою належної охорони лісових масивів від пожеж, у зв'язку з настанням сухої погоди, підвищенням температури повітря, оперативного реагування на надзвичайні ситуації, попередження та припинення порушень природоохоронного законодавства, недопущення пошкодження або знищення природних комплексів по ОКАП "Сумиоблагроліс" був виданий наказ від 01.04.2019 року №23 "Про початок пожежонебезпечного періоду 2019 року".

По всим підприємствам затверджені мобілізаційно-оперативні плани ліквідації лісових пожеж, плани протипожежних заходів, укладені договори з територіальними підрозділами управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області на випадок виникнення лісових пожеж.

Пожежні автомобілі знаходяться в технічно-справному стані, підготовлено 9 пожежних модулів на базі автомобілів УаЗ - 452, 3 причепні цистерни із мотопомпами.

Підготовлений ручний протипожежний інвентар. Встановлено 12 аншлагів по протипожежній тематиці та 15 шлагбаумів. Проведено 18 виступів в засобах масової інформації по дотриманню правил і способів гасіння лісових пожеж. Розповсюджено 210 листівок на протипожежну тематику.

Останні новини
Останні новини, подробиці
Архів
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page